Sarah Jessica Parker: Nisam odustala od Carrie Bradshaw

Piše: Redakcija

Glumica Sarah JEssica Parker zakolicala je maštu fanova nakon što je na Instagramu objavila zanimljiv video u kome se vidi kako šeta u lepršavoj haljini, prepoznatljivim ulicama New Yorka dok se u pozadini čuje muzika uvodne špice mega popularne serije “Sex and the City”. Ovaj video ubrzo je vidjelo blizu dva miliona njenih fanova koji su s oduševljenjem pozdravili Sarahin potez, nadajući se tako, da se radi o nečemu što bi obradovalo brojne fanove popularne serije. Ipak, glumica je porukom koju je objavila uz video, ostala nedorečena, te još niko sa sigurnošću ne zna o čemu se radi.

https://www.instagram.com/p/Bs0m3e7gHfV/?utm_source=ig_embed

-Moja stara prijateljica. Ponovo će se na kratko pojaviti. Udružila se sa sjajnim brendom, koji ima cilj o kojem svi brinemo. Uskoro opširnije”, napisala je Sarah u opisu videa koji je objavila.

Iako su mnogi s nertrpljenjem očekivala treći serijal popularne serije, do toga neće doći u narednom periodu jer nije došlo do dogovora između produkcije filma i jedne od junakinja serije Kim Cattrall koja nije željela u nastavku serijala glumiti lik Samanthe Jones.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti