Angelina Jolie i Charlize Theron: Ne podnose se već godinama

Piše: Redakcija

Brad Pitt, kako su to prenijeli strani mediji, u vezi je s glumicom Charlize Theron, nešto više od mjesec dana. Njihova veza je započela oko Božića a upoznao ih je njen bivši dečko Sean Penn. Više o ovome čitajte ovdje.

Čini se da je Brad uspio preboljeti Angelinu nakon razvoda koji se desio 2016., a za novu djevojku izabrao je ženu koju ne podnosi Angelina Jolie. Angelina smatra da je Charlize u svemu kopira, a nekoliko puta su bile u svađi zbog uloga u filmovima.

– Njihova netrepeljivost traje godinama, od 2014. godine je ne skrivaju ni u javnosti. Charlize je te godine jako razbjesnila Angelinina izjava o njezinoj vezi sa Seanom Pennom koju je nazvala katastrofom – pišu američki tabloidi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti