Oglasio se suprug Tori Spelling: Moja djeca nisu debela

Piše: Redakcija

Poznato je da su društvene mreže koliko dobre toliko i loše. Preko njih svako ima slobodu da kaže šta misli i kako misli, a sve su češći i lažni profili koji iza lažnog imena i fotografije vrijeđaju druge i drugačije. Oni pišu ono što se u realnom životu nikada ne bi usudili.

Kao što to već znate poznate osobe na svojim društvenim mrežama dijele dio intime kako bi ih njihovi obožavatelji što bolje upoznali, ali su često izložene surovim i neukusnim komentarima. Jedna od njih je i glumica Tori Spelling i njen uprug Dean Mcdermott, kada su objavili fotografiju svoje petero djece.

Ponosni roditelji susreli su se s uvrijedljivim komentarimana račun izgleda njihove djece, a mnogi su osudili kako se oblače te da su njihova djeca predebela. Na ovakve komentare oglasio se i Dean jer ih nije mogao prešutjeti.

-Apsolutno sam užasnut i s gađenjem sam čitao komentare na račun moje djece. Prozivate nas zbog izgleda i govorite kako su naša djeca debela. Ljudi šta nije u redu s vama? – napisao je Dean, a mnogi su ga podržali i osudili vrijeđanje djece.

Pročitajte još