Meghan Markle: Nove zabrane za vojvotkinju

Piše: Redakcija

Poznato je da se Meghan Markle morala odreći mnogo čega odkako se udala za princa Harryja, a sada se mora odreći i još jedne stvari. Budući da je vojvotkinja od Sussexa trudna, te da će uskoro postati majka, neće moći uživati u darivanju djeteta kao što je to običaj u Americi.

Iako se silno raduje ulozi majke, a to se najbolje vidi na fotografijama kako čuva stomačić, Meghan Markle nije dozvoljeno da organizuje baby shower, jer s obzirom na njihov status, bilo bi neprimjereno da organizuju raskošne  zabave i primaju skupocjene poklone za djecu.

Kako su to ranije pisali mediji Meghan se nadala da će je ovo pravilo zaobići, jer nije kraljevske krvi, no međutim ova želja joj se nije ostvarila.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti