Jelena i Duško: Uprkos skandalima, porodica na okupu

Piše: Redakcija
 

Skandal koji su izazvale eksplicitne fotografije Jelene Karleuše ne prestaje da traje, a poslije nekoliko dana potpune tišine, pjevačica se oglasila na Instagramu.

Jelena, koja je odmah po izbijanju skandala otišla sa kćerkama Atinom i Nikom u Kinu kod supruga Duška Tošića, postavila je video na društvene mreže kako se Duško igra sa mlađom kćerkom Nikom, a onda je objavila i fotografiju kćerki na kojima su djevojčice nasmijane i bezbrižne.

 

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, spekulisalo se da će se zbog eksplicitnih slika Jelena Karleuša i Duško Tošić razvesti, pa i da će doći do podjele imovine, nakon što je pjevačicin muž našao prepisku sa Ognjenom Vranješom u Jeleninom telefonu.

 

Pevačica je oštro demantovala sve, ističući da je u pitanju foto-montaža iza koje ne stoji samo jedan čovjek, već čitava grupa ljudi koja želi da naudi njoj i njenoj porodici, a koja će prema njenim riječima pravno odgovarati.

Danas Duško slavi 34. rođendan i vidi se da je porodica na okupu i da su sretni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti