Suzana Mančić potvrdila: Moja kćerka se razvela

Piše: Redakcija

Suzana Mančić prije dvije godine je imala razlog za slavlje, i to kada joj je kćerka javila da je u Las Vegasu izgovorila sudbonosno “da” svom izabaraniku, ali, nažalost, Teodora Kunić donijela je odluku da se razvede, u čemu ju je mama podržala.

– Istina je da se moja kćerka razvela, nije to ništa strašno. Ja sam je podržala jer je to bila njena odluka, nema šta tu da se više priča. Život ide dalje – rekla je Suzana.

Iako je razvod veoma stresan te mnogi padnu u depresiju zbog istog, Suzana kaže da se njena kćerka dobro osjeća.

– Teodora je dobro. Nema razloga da bude u depresiji i da pati. Njena želja je bila da se razvede i ona se sada osjeća super – rekla je Suzana za „Alo“.

Podsjetimo, prepreka u ljubavi između Teodore i dvadeset godina starijeg biznismena iz Amerike bilo je nerazumijevanje, zbog čega je ona odlučila da se razvede. Teodora i njen izabranik stali su na ludi kamen 2017. godine, i to tajno, o čemu su kasnije samo obavijestili rodbinu i prijatelje, pa tako i samu Suzanu, koja inače s kćerkom ima veoma blizak odnos.

Suzana i kćerke: Teodora (lijevo)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti