Vincent Cassel uživao na plaži sa suprugom i kćerkom iz prvog braka

Piše: Redakcija

Poznati holivudski glumac Vincent Cassel posljednjih dana sjajno se provodu na plažama Brazila, a društvo mu pravi njegova supruga Tina Kunaky. Vincent je na ovo egzotično putovanje poveo i Devu, stariju kćerku koju je dobio u braku sa talijanskom ljepoticom Monicom Bellucci.

https://www.instagram.com/p/BsOWfd3CcT_/

Par je uživao u čarima ove egzotične zemlje, a na svojim Instagram nalozima podjelili su nekoliko zanimljivih video sadržaja, na kojima se može primjetiti Tinin trudnički stomak. Mlada manekenka ne može sakriti oduševljenje činjenicom da će uskoro postati majka, a brojne novinare nakon saznanja o trudnoći zanimalo je kojeg će spola biti beba.

Ipak, Tina je tu informaciju željela sačuvati sve do poroda, a presretni otac jednom prilikom jeistakao kako bi jako volio kada bi Tina rodila dječaka budući da sa Monicom već ima dvije kćerke, Devu i Leonie.

View this post on Instagram

#FCKTHEWICKEDWITCHES

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey) on

View this post on Instagram

HAPPIEST NEW YEAR EVER #andifyoudontknownowyouknow

A post shared by TINA KUNAKEY (@tinakunakey) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti