Nataša Bekvalac: Žene su najveća podrška jedne za druge

Piše: Redakcija

Pjevačica Nataša Bekvalac godinu iza pamtiće po mnogo čemu, a najprije po turbulentnim trenucima kada je riječ o njenom privatnom životu. Na sceni je nizala uspjehe, nekoliko singlova i brojni nastupi u Regionu, za Natašu su najbolji način da pokaže koliko može, ali i da sav bijes i tugu koju ima, podijeli sa publikom. Kako se više puta “opekla”, pjevačica je sada sigurna u jedno, a to je, da je ženska snaga i podrška, najiskrenija ljubav koju može da osjeti. Nataša često sa faovima podijeli fotografije na kojima se nalazi u zagrljaju kćerki koje su njena najveća snaga i rados. Ipak, koliko joj znači njena porodica, Nataša je potvrdila kada je rekla kako je sve teške životne momente sa njom proživjela njena sestra.

-Iza svake uspješne žene stoji pleme drugih uspješnih žena koje joj čuvaju leđa, napisala je pevačica na Instagramu, i označila svoju sestru Kristinu Bekvalac za koju tvrdi da joj nije samo sestra već i najbolja prijateljica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti