Miley Cyrus: Nisam trudna, ali mi je drago što brinete zbog mene

Piše: Redakcija

Pjevačica Miley Cyrus i njen suprug Liam Hemsworth uživaju u prvom mjesecu zajedničkog života, a mediji u SAD već uveliko pišu kako je Miley u blagoslovenom stanju te da bi krajem ljeta mogla roditi kćerku. Brojne novinske naslove o njenoj trudnoći, Miley je demantovala rekavši kako joj nije jasno zašto mediji ne prestanu pisati o njoj kada im nema ponuditi ništa zanimljivo.

-Nisam trudna, ali je lijepo što su svi toliko uzbuđeni zbog nas. I mi smo srećni zbog nas. Srećni zbog novog razdoblja u našim životima. Možete li me sada svi pustiti na miru i vratiti se buljenju u jaje- napisala je pjevačica na Twitteru.

Miley i Liam započeli su svoju vezu prije deset godina, no, nakon tri godine veze, odlučili su da se rastanu i raskinu vjeridbu. Nakon raskida, svako je krenuo svojim putem, a par je na opšte oduševljenje njihovih fanova odlučio krenuti ispočetka, pa su se ubrzo nakon pomirenja vjerili, a čarobno vjenčanje održano je 2018. godine.

https://www.instagram.com/p/BsmxFXYhvPx/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti