Konačno svadba: Justin Bieber sprema spektakl u Los Angelesu

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin obavili su tajno vjenčanje u septembru prošle godine, ali su ipak odlučila da 1. marta u Los Angelesu organizuju spektakularnu svadbu na koju će pozvati brojne zvanice iz javnog života. Oni su se dogovorili da datum vjenčanja bude na dan kada Justin proslavlja svoj rođendan, a pjeač je i sam ranije izjavio kako želi biti oženjen čovjek do 25 godine.

View this post on Instagram

Hunny buns punkin

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Iako su do sada već nekoliko puta promijenili termin održavanja svečane ceremonije, nekoliko osoba iz svijeta showbizza potvrdilo je dolazak na vjenčanje godine, što dovoljno govori kako su “mladenci” definitivno sigurni u svoju odluku.

Izvor blizak poznatom paru navodi kako su Hailey i Justin već krenuli u potragu za savršenom kućom u koju žele što prije preseliti. Takođe, par je već najavio kako će nakon vjenčanja i preseljenja na novu lokaciju raditi na proširenju porodice što je ujedno bila velika Justinova želja nakon što su se vjenčali.

View this post on Instagram

My wife is awesome

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti