Novak Đoković otkrio šta pije svako jutro

Piše: Redakcija

Prvi teniser svijeta Novak Đoković odlučio je da sa svojim pratiteljima na Instagramu podijeli svoju jutarnju naviku koju nikada ne propušta.

– Dobro jutro svima. Dakle, ovako ja započinjem svaki svoj dan. Najprije uzmem malo tople mineralne vode s limunom i limetom. Potom zavirim u svoj omiljeni pretinac u frižideru, gdje držim zelene stabljike celera. Njih ubacim u sokovnik za hladno cijeđenje kako bih dobio sok od celera  otkriva Novak.

Prema njegovim riječima, najbolji način da se započne dan jeste popiti ovaj sok natašte.

– Ovaj sok je pun minerala, soli i još neotkrivenih elementa koji čiste vašu jetru. Čini čuda, kako za mene i moju ženu, tako i za našu djecu. Doduše, oni ga ne uzimaju čistog, već s dodatkom soka od krastavca ili jabuke – otkrio je Nole iz Melbournea, gdje je spreman da osvoji još jedan Australian Open.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti