Katie Holmes i Jamie Foxx: Vjenčanje u tajnosti

Piše: Redakcija

Glumci Katie Holmes i Jamie Foxx nedavno su se vjenčali u tajnosti navodi magazin OK. Naime, za vrijeme proslave njenog 40.rođendana, koji su proslavili u društvu njene majke, par se zaručio, a Jemie je tražio dozvolu od njene majke Kathleen, kazao je izvor za ocaj magazin.

– Dok su bili na večeri, Katie i Jamie su najavili vjenčanje. Jamie je bio pomalo nervozan jer se brinuo da njena majka ne shvati njegove motive na pogrešan način s obzirom na to da su dugo godina skrivali svoju vezu od javnosti. Međutim, nakon što ju je uvjerio u svoje iskren namjere, dobio je njen blagoslov – kazao je izvor.

Menadžer ove poznate holivudske glumice negirao je sve navoda da su se vjenčali, dok je izvor dodao kako slavni par nije dugo čekao sa odlukom da se vjenčaju. Samo nekoliko dana od zaruka odlučili su otputovati u Pariz te se tamo tajno vjenčati.

– Uvijek su smatrali Pariz najromantičnijim gradom na svijetu. Imali su čarobno vjenčanje daleko od očiju javnosti. Imaju divne uspomene u ovome gradu i mislili su kako je to pravo mjesto da sklope brak – ispričao je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti