Jared Leto zakupio hrvatsko ostrvo na kome će na ljeto organizovati festival

Piše: Redakcija

Glumac Jared Leto ovoga ljeta doputovat će u Hrvatsku gdje je već unaprijed zakupio jedno ostrvo na kome planira organizovati muzički festival. Jared će zajedno sa svojim bendom “Thirty Seconds to Mars” organizovati zanimljiv kamp na ostrvu, te ća nakon tri godine promijeniti lokaciju festivala koji je do sada održavan u Malibuu. Pored muzičkog dijela programa, Leto svima koji u avgustu posjete hrvatsko ostrvo nudi raznovrsan program, od sportskih aktivnosti, do škole slikanja i meditacije.

View this post on Instagram

PRE-SALE IN 6 DAYS!!! 🕺🏻🕺🏻🕺🏻

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Jared i njegovi prijatelji predstojeći događaj nazvali su “Mars Island: Croatia”, a ostrvo koje se nalazi nedaliko od Šibenika moći će primiti ograničen broj posjetilaca koji će morati izdvojiti pravo bogatstvo kako bi prisustvovali trodnevnom druženju u kampu. Cijene se kreću od 1200 eura, pa do “paprenih” 6 hiljada. U cijenu trodnevne ulaznice uključene su svE aktivnosti, te smještaj i hrana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti