Bizaran trend: Victoria Beckham koristi kremu napravljenu od njene krvi

Piše: Redakcija

Victoria Beckham važi za jednu od najuticajnijih žena na planeti, a svojim stilom postakla je mnoge djevojke da na modu gledaju potpuno drugačijim očima. Iako već godinama sa više ili manje uspjeha vodi sopstvenu modnu liniju, Victorija njeguje odličnu saradnju sa brojnim modnim brendovima poput “Chanela”, “Diora” i “Reeboka”, Victoria je šokirala mnoge kada je na tržište izbacila sopstvenu liniju kozmetike.

Ništa ne bi bilo čudno da supruga jednog od najpoželjnijih muškaraca na planeti na tržište nije izdala posebnu kremu za njegu lica i kože koja je napravljena od njene krvi. Victoria se nedavno pohvalila da svakodnevnim korištenjem ove kreme, njena koža dobija sasvim novi sjaj te se przo regeneriše. Nakon što je Victoria angažovala tim dermatologa koji su iz njene krvi izdvojili krvnu plazmu i pomješali je sa nekoliko sastojaka, ovaj proizvod postao je jedan od najtraženijih na britanskom tržištu.

Victoria tvrdi kako svakodnevno korištenje kreme koja košta čak 1200 eura, usporava starenje, i podmlađuje ćelije na licu. Sudeći prema velikom interesovanju, ovo bi mogao postati njen najprodavaniji proizvod od kako se bavi promocijom i proizvodnjom kozmetičkih preparata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti