Jelena Tomašević emotivnom porukom čestitala rođendan suprugu Ivanu

Piše: Redakcija

Pjevačica Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić nikada nisu krili svoju ljubav, a česta izjavljivanja ljubavi dokaz su da i nakon osam godina braka, njihova ljubav nikada nije bila jača. Iako ponekad djeluju kao zaljubljeni tinejdžeri, o svom privatnom životu ne govore mnogo, te najljepše trenutke čuvaju jedno za drugu. Tako je bilo i ovoga puta, tačno na dan Ivanovog rođenja, koji je pomalo neprimjetno zagazio u petu dekadu života. Jelena nije krila uzbuđenje pa je tako na Instagramu čestitala rođendan svom voljenom.

-Srećan rođenda ljubavi- napisala je Jelena na Instagramu pored njihove zajedničke fotografije.

Iako danas važe za jedan od najljepših i najskladnijih parova na javnoj sceni, Jelana i Ivan svojevremeno su priznali da je njihova veze prolazila kroz ozbiljnu krizu, ali je ljubav nadjačali sve probleme.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti