Jason Momoa došao kući kako bi iznenadio baku

Piše: Redakcija

Glumac Jason Momoa posljednjih sedmica uveliko promoviše svoj novi film “Aquaman” koji u kinima širom svijeta bilježi velike uspjehe, na kratko je odlučio prekinuti svoje poslovne obaveze i doputovao kući kako bi iznenadio svoju baku koju nije dugo vidio. Ako bi sudili prema njegovom izgledu, vidjeli bismo jakog i snažnog muškarca koji pogledom utjeruje strah kako na filmskim platnima tako i u stvarnom životu, no njegova baka koja je jako vezana za svog unuka tvrdi kako Jason i dalje ima srce neiskvarenog dječaka kakav je za nju oduvijek bio.

Nakon što je stigao u svoj dom u Iowi, Jason je ušao u bakinu sobu, a nakon što ga je ugledala na kratko su joj krenule suze koje je ubrzo prekrio njen osmjeh. Jason i njegova baka uživali su u zajedničkom razgovoru sa ostalim članovima porodice nakon čega su odlučili provesti malo vremena nasamo. Slavni glumac još jednom je pokazao kako je mu je porodica na prvom mjestu i da ljubav koju nosi iz svoga doma zauvijek je ostala u njegovom srcu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti