Salma Hayek potpuno gola uživala u čarobnom bazenu

Piše: Redakcija

Jedna od najljepših glumica na planeti, Salma Hayek, često svoje fanove iznenadi škakljivim fotografijama koje objavljuje na svom Instagramu. Iako uveliko u šestoj deceniji života, Salma se može pohvaliti savršenom linijom, a za sve je zaslužan redovan trening, nakon čega slijedi obavezno opuštanje uz masažu. Ovoga puta, Salam je objavila fotografiju na kojoj u veoma provokativnom izdanju uživa na čarobnoj destinaciji dok se opušta u prirodnom ambijentu.

Svoju ženstvenost Salma i te kako zna da istakne, a na snimku koji je objavila može se vidjeti kako se uživa dok joj se mlaz vode sliva niz lice i tijelo. Koliko je ovaj video privukao pažnje, govori broj pregleda na njenom Instagramu kojih je već sada više od tri miliona.

-Kraj nedjelje. Zen- napisala je Salma, ne otkrivajući tajnu lokaciju na kojoj se nalazi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti