Ovako Džeko pomaze supruzi u beauty ritualima

Piše: Redakcija

Proslavljeni fudbaler Edin Džeko i njegova supruga, manekenka Amra Silajdžić Džeko nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a Amra je na sebi svojstven način putem Instagrama uputila emotivnu poruku svom suprugu. Amra se Edinu zahvalila na na osam godina ljubavi i svemu što su prošli u zajedničkom životu.

-Popravljaš mi haljinu. Sređuješ kosu. Igraš sa mnom uno, jamb, remi… Smijemo se na sav glas. Ljubiš me svaki put kad imaš priliku. Daješ kompliment. Kritikuješ. Uvijek mogu bolje. Tebi se obraćam za savjete. S tobom odgajam našu djecu. S tobom rastem. S tobom sam sretna. Najsretnija. Evo osmu godinu… Tri kao gospođa Džeko. Voliš me. Volim te- napisala je Amra na Instagramu što je oduševilo njene brojne fanove.

Da joj zaista pomaže u svakodnevnim poslovima, Edin je demonstrirao na sebi svojstven način, pomogavši Amri da napravi frizuru. Iako se najbolje snalazi s loptom na travnatim terenima, Edin je pokazao da mu uloga Amrinog ličnog frizera i te kako ide od ruke. Može se samo reći, pravi džentlmen!

View this post on Instagram

#hubbygoals 💜

A post shared by Edin Dzeko FP (@amra.ed.dzeko) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti