Ponovo u ljubavi: Emina i Sadettin zakopali ratne sjekire

Piše: Redakcija

Posljednjih dana mediji u Turskoj i Regionu pisali su o burnom raskidu pjevačice Emine Jahović i njenog sada već bivšeg partnera, turskog milionera Sadettina Sarana. Protekla godina bila je u znaku bivšeg para koji je u jednoj višemjesečnoj sapunici punio naslovnice tabloidne štampe. Mjesecima su Emina i Sadettin pokušavali sakriti informaciju o njihovoj vezi. Kako više nisu mogli ćutati o svojoj ljubavi te su i javno to potvrdili. Baš kao u španjolskim sapunicama ljubav je trajala svega dva mjeseca, a završila je burno. Očigledno da Emina više nije mogla izdržati Sadettinov pritisak i ponovno uploviti u bračne vode, što je rezultiralo njihovim raskidom.

U nedavnom intervjuu za srbijansku štampu, emina je odgonetnula sve nedoumice oko njihove veze i potvrdila kako više nisu zajedno ne željeći govoriti o tome da li su i dalje ostali u kontaktu. No, Emina i Saddetin po svemu sudeći i dalje njeguju kontakte, što se može vidjeti i na društvenim mrežama. Turski biznismen danas je gostovao na jednoj radijskoj stanici u Turskoj, što je ovjekovječio fotografijom koju je objavio na Instagramu.

Ništa ne bi bilo čudno da među brojnim fanovima kojima se svidjela pomenuta fotografija nije bila i Emina, koja je označila kako joj se dopada pomenuta fotografija. Po svemu sudeći, bura je prošla te su i Emina i Sadettin ipak odlučili ostati u kontaktu i možda u nekom skorijem vremenu, ipak, riješili da se pomire i krenu ispočetka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti