Poznati pjevač manekenku zamijenio japanskom ljepoticom

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Harry Styles nedavno je raskinuo jednogodišnju vezu sa prelijepom manekenkom Camillom Rowe i tako potvrdio glasine kako je nova partnerka bila razlog njegovog rastanka od Camille. Britanski mediji tvrde kako Harry nije dugo patio za bivšom, a po svemu sudeći, njegova nova ljubad dolazi iz zemlje “izlazećeg sunca”. Isti mediji navode kako se Harry posljednjih sedmica uveliko viđa sa prelijepom Japankom Kikom Mizuharom koja u svojoj zemlji važi za jednu od najljepših djevojaka na javnoj sceni.

Harry je nedavno zapratio Kiko na Instagramu, a izvor blizak pjevaču tvrdi kako je Harry posljednjih nekoliko sedmica u više navrata posjetio Tokio gdje se susreo sa lijepom manekenkom. Veliku popularnost u Japanu, Kiko je stekla baveći se modelingom, pjevanjem i glumom, a na Instagramu je prati više od 5 miliona obožavatelja. Iako je rođena u SAD, Kiko se kao mala sa roditeljima preselila u Japan, gdje je ubrzo postala prava mala zvijezda učestvujući na brojnim muzičkim festivalima širom zemlje.

View this post on Instagram

🏋🏻‍♀️ @032c 🤖💥

A post shared by i_am_kiko (@i_am_kiko) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti