Nakon 20 godina istraživanja: Shiseido predstavlja Ultimune, revolucionarni proizvod u njezi kože

Piše: Redakcija

“Ultimune” je proizvod koji otvara novu eru u kozmetici. Kako bi njegovo djejstvo što bolje objasnila novinarima, u Sarajevo je prošle sedmice stigla i međunarodna trening managerica iz Milana Simona Caletti, te na VIP promociji, organiziranoj ispred hotela “Austria” na Ilidži, govorila o blagodatima “Shisedio Ultimunea”.

– Sposobnošću da optimizira ljepotu, “Ultimune” je novi koncentrat koji pojačava imunitet kože u borbi protiv starenja, vanjskih štetnih uticaja i emocionalnog stresa. Pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda. Ovo je prvi proizvod koji reaktivira odbrambenu snagu kože, štiti, regenerira i jača je u borbi protiv štetnih agresora. S “Ultimuneom” koža ponovo otkriva svoju ultimativnu, vječnu ljepotu: savršena, besprijekorna, bez problema i odiše zdravljem – pojansila je Simona.

Bitno je napomenuti da je “Shiseido Ultimune” namijenjen kako ženama, tako i muškarcima svih dobi, a na lice se nanosi prije stavljanja kreme ili seruma, koje inače koristimo.

[nggallery id=523]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti