Critics’ Choice Awards: Modni promašaji sa crvenog tepiha

Piše: Redakcija

Sezona dodjela prestižnih nagrada u punom je jeku, a poznato je da ovu vrstu događaja holivudske dame koriste da se na crvenom tepihu pojave u najboljem izdanju. To svakako podrazumijeva da nose dizajnerske haljine, dok im prilikom izbora frizure i šminke pomažu najuticajniji beauty stručnjaci. No, sinoć održana dodjela Critics’ Choice Awards, pokazala se kao prilika za modne promašaje za nekoliko poznatih dama koje su se prošetale crvenim tepihom. 

Evo koje od njih su modni kritičari proglasili najgore obučenim: 

 1. Glumica Lucy Boynton je na dodjelu došla u haljini s volanima i mašnom zbog čega je dobila kritike kako je haljinu pronašla u bakinom ormaru. 

2. Olivia Munn je, također, izabrala haljinu s volanima. 

https://www.instagram.com/p/BsmFCpngecU/

3. Iako u posljednje vrijeme uglavnom oduševljava haljinama koje nosi na crvenom tepihu, to ovaj put nije bio slučaj s pjevačicom Lady Gagom koja je nosila rozu haljinu. 

4. Julia Roberts se na dodjeli pojavila u svečanom kombinezonu brenda Louis Vuitton, a modni kritičari nisu bili oduševljeni njenim izgledom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti