Drew Barrymore: Nikada ne bih otišla pod nož

Piše: Redakcija

Glumica Drew Barrymore proslavila se brojnim ulogama na filmskim platnima, ali je tokom karijere imala mnogo problema, upravo zbog njene problematične prošlosti. Iako je tokom odrastanja rasla u veoma siromašnom i nestabilnom okruženju, bila je previše uplašena svojom svakodnevicom, što joj je dalo motiv da se bori i uspije u životu.

Njene brojne kolegice često su je nagovarale da je vremenom potrebno da glumice njenih godina zakažu estetsku terapiju kako bi sačuvale svoju ljepotu i bile atraktivne filmskim agentima. Glumica je istakla kako ju je strah sačuvao, dodavši da nikada ne bi mogla pristati na nešto slično, niti bi stresne situacije rješavala pomoću narkotika.

-Nikada nisam probala heroin niti išla pod nož jer su obe stvari vrlo rizične. Ukoliko bih probala završila bih mrtva brzo- izjavila je Barrymore.

Drew dodaje kako se ne plaši starenja te se ne želi “igrati” svojim licem, te da godine treba prihvatiti i živjeti život u skladu s njima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti