Skandal potresa britanski dvor: Uhapšen brat Meghan Markle

Piše: Redakcija

Polubrat britanske princeze Meghan Markle, Thomas Markle Junior, uhapšen je u saveznoj američkoj državi Oregon zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Thomas je zaustavljen tokom rutinske kontrole, a nakon što su policajci posumnjali da je Thomas pijan, obavljen je alkotest koji je pokazao kako je Thomas vozio u veoma alkoholisanom stanju te je odmah priveden.

https://www.instagram.com/p/BiWMx_wFpD1/?utm_source=ig_embed

Zvaničnih informacija sa britanskog dvora nije bilo, a ovo nije prvi put da polubrat Meghan Markle ima problema sa zakonom. Iako je njihov odnos narušen posljednjih godina, Thomas je u više navrata pokušao stupiti u kontakt sa polusestrom koja ga nije željela primiti u kraljevskoj palači što je kod njega izazvalo bijes.

https://www.instagram.com/p/Bshxh5OgCAd/?utm_source=ig_embed

Ipak, Thomas je odlučio zakopati ratne sjekire te je svoju polusestru pozvao na svoje vjenčanje, što je potvrdio i britanskim medijima kojima je rekao kako je siguran da će Meghan i Harry doći na vjenčanje, te da će to biti veliki korak u njihovim odnosima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti