Preminula supruga holivudskog glumca Steva Buscemija

Piše: Redakcija

Supruga glumca Stevea Buscemija, Jo Andres, preminula je u 65. godini života, javljaju američki mediji. Iako još uvijek nije poznat uzrok smrti supruge holivudskog glumca, mediji u SAD pišu kako je Andres posljednjih nekoliko mjeseci provela u izolaciji te da se na zvaničnim događajima nije pojavljivala sa svojim suprugom.

Buscemi i Andres u braku su proveli 30 godina, i dugo su važili za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, za koji se skoro nikada nije vezivao niti jeda skandal. Zvijezda filmova “Umri muški”, “Pretparačke priče”, “Veliki Lebovski” posljednji put snimljenj je u društvu supruge prije sedam mjeseci kada su se zajedno pojavili na jednom svečanom događaju održanom u New Yorku. Tokom tridesetogodišnjeg braka, dobili su sina Liciana koji je poput svoga oca, krenuo njegovim stopama i počeo se baviti glumom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti