Poznata manekenka škakljivom fotografijom podigla Instagram na noge

Piše: Redakcija

Poznata manekenka i glumica Amber Rose na svom Instagramu objavila je fotografiju koju je za sdamo par dana vidjelo više miliona njenih obožavatelja koji nisu ostali imuni na njene obline. Amber koja često svoje fanove počasti golišavim fotografijama. Mišljenja su kao i obično bila podjeljena, dok su mnogi bili oduševljeni njenom hrabrošću i izgledom, drugi su pak, komentarisali kako je Amber ipak pretjerala jer njen profil na Instagramu prate i djeca.

https://www.instagram.com/p/BsZMcI0gSYb/

Svoju planetarnu popularnost stekla je brojnim vezama sa poznatim reperima, a svojevremeno je bila udata za poznatog repera Wiz Khalifu, nakon čega je bila u ljubavnoj vezi sa reperom Kanyeom Westom. Iako je često na udaru kritike javnosti i medija, Amber tvrdi kako golišavim fotografijama koje objavljuje, dobija na samopouzdanju, te često ohrabruje mnoge mlade djevojke da učine istu stvar.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti