Nikola Đuričko promijenio profesiju: Iz štampe izašla prva glumčeva knjiga

Piše: Redakcija

Srbijanski glumac Nikola Đuričko odlučio je na krakto zaboraviti na glumu te se posvetit sasvim drugačijoj profesiji. Sjajni glumac nedavno je predstavio svoju prvu knjigu za djecu pod nazivom “Dogodovštine jednog Džonija”. Upravo je ovo bila Đuričkova dugogodišnja želja koja mu se konačno ispunila.

View this post on Instagram

Portret. #@nebojsa_babic_photography#nikoladjuricko

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on

U samoj knjigzi, nalazi se tridesetak priča o nestašnom dječaku Džoniju koji jako voli pričati priče. Knjiga je namjenjena onim najmlađim, ali Đuričko tvrdi kako je siguran da će se njegov prvjenac dopasti i starijim školarcima kao i njihovim roditeljima. Đuričko je na kraju knjige u posljednjem poglavlju pozvao mališane da i sami daju mašti na volju te sami osmisle svoje priče.

View this post on Instagram

Akcija!

A post shared by Nikola Djuricko (@nikoladjuricko) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti