Nakon tri godine veze glumački par raskinuo vjeridbu

Piše: Redakcija

Glumački par Brie Larson i njen partner Alex Greenwald objavili su informaciju kako su nako tri godine veze odlučili raskinuti vjeridbu. Njihovi prijatelji tvrde kako su i nakon raskida i dalje ostali u prijateljskim odnosima, ali da za sada ne žele nastaviti zajednički život. Iako je njihova ljubav naprosto buknula 2016. godine kada su nekoliko mjeseci od očiju javnosti pokušavali sakriti svoju vezu, mladi par mišljenja je da je najbolje da svako od njih dalje krene svojim putem.

Nakon što je 2016. godine za ulogu u filmu “Room” osvojila je najprestižniju filmsku nagradu Oscar. U govoru koji je održala tom prilikom, Brie se zahvalila svom kolegi sa filma Jacobu Trembleyju ali i svom partneru u privatnom životu, Greenwaldu.

– Hvala Jacobu Trembleyju, mojem partneru u ovome na svaki mogući način. Alex Greenwald, moj partner u stvarnom životu, volim te- izjavila je tom prilikom mlada glumica.

https://www.instagram.com/p/BsimoxKHfZS/

Mediji spekulišu kako je do raskida došlo prije samo nekoliko sedmica jer je Brie nedavno objavila zajedničku fotografiju sa Greenwaldom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti