Novosti

Jessica Simpson: Trudnoća će me uništiti, ne prepoznajem svoje tijelo

Pjevačica i manekenka Jessica Simpson posljednjih sedmica ima velikih problema izazvanih trudnoćom, a kako sama kaže, osjeća veliki bolove. Iako je već dva puta prošla kroz istu životnu situaciju, Jessica tvrdi kako joj je treća trudnoća do sada najteža te da je njeno tijelo naprosto neprepoznatljivo. Jessica je i tokom prethodne dvije trudnoće nabacila nekoliko kilograma što joj je dodatno otežalo cijelu situaciju, ali su otoci koje ima na svojim stopalima postali neizdrživi pa se tako svojim fanovima požalila na Instagramu, tražeći od njih savjet kako da se izbori sa ovim problemom.

View this post on Instagram

Any remedies?! Help!!!!

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

-Ima li ovome lijeka? Upomoć!- napisala je očajna pjevačica pored fotografije na kojoj se vidi njena natečena noga.

Ubrzo je dobila gomilu savjeta svojih fanova. Jedni su bili mišljenja da se radi o uobičajenim problemima koji nastaju u trudnoći, dok su joj drugi savjetovali kako bi ipak trebala kontrolisati svoju ishranu i smanjiti konzumiranje peciva i slatkiša te joj preporučili da se što više odmara i kreće samo po potrebi.

-Dušo protiv toga nema lijeka, sem porođaja. Ali, čini mi se da je tvoja noga i previše otekla. Ipak bi trebala da posjetiš ljekara, za svaki slučaj- glasio je jedan od savjeta njenih obožavateljki.

View this post on Instagram

FFANY with one of my faves @katyperry 🔥

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on