Cijena prava sitnica: J Lo prodaje velelepni apartman za 15 miliona eura

Piše: Redakcija

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez i njen dečko Alex Rodriguez odlučili su prodati svoj apartman koji se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji u New Yorku, kako bi pronašli veći dom. J Lo i Alex već duže vremena planiraju preseliti na novu lokaciju gdje bi imali više životnog prostora.

Iako su ovaj velelepni stan kupili prije svega deset mjeseci, par je siguran u odluci da im je potrebno više prostora i komfora, te da je apartman koji se nalazi u elitnom dijelu New Yorka na Park aveniji, suviše mali. Iako još uvijek nisu potvrdili informaciju da su pronašli savršeno “gnijezdo” za svoju porodicu, par je siguran da je nekretnina od blizu 3 hiljade kvadratnih metara ipak premala za njihov ukus.

Tri spavaće sobe, četiri zasebna kupatila, bazen, teretana i fantastičan panoramski pogled, ipak nisu bili dovoljni da zadovolje njihove prohtjeve. Mnogi se pitaju kako će tek izgledati njihov novi dom, kada i ova količina luksuza nije mogla zadovoljiti njihove prohtjeve.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti