Sin Lepe Brene doživio udes tokom povratka sa zimovanja

Piše: Redakcija

Tokom povratka sa zimovanja na Kopaoniku, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović svojim automobilom sletio je s puta, nakon što je izgubio kontrolu nad svojim vozilom. Stefan koji je sa zimovanja krenuo sam, rekao je kako je u jednom trenutku automobil počeo nekontrolisano da se kreće, da bi usljed proklizavanja sletio s puta.

View this post on Instagram

#gloria

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

-Stefan je dobar vozač, i ima snažan mercedes, ali je Kopaonik tih dana bio zatrpan, ljudi su jedva i džipom mogli da prođu. Krenuo je sam, dan ranije, dok je njegov mlađi brat Viktor ostao da prenoći na Kopaoniku sa prijateljima. Iako su mu svi govorili da krene ujutru, on nije želio jer je imao zakazanu emisiju u kojoj je trebalo da promoviše pjesmu- izjavio je izvor blizak Stefanu.

View this post on Instagram

🤨🤨🤨

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Isti izvor navodi kako je Stefan iskusan vozač te da uvijek vozi polako i po propisima, ali ga je u jednom trenutku led na putu izbacio sa kolovoza nakon čega je završio u provaliji pored puta. Stefan se nakon slijetanja sa puta odmah javio bratu i drugovima koji su ostali na Kopaoniku, nakon čega je poznao šlep službu. Iako je imao nekoliko manjih ogrebotina, Stefan je preživio veliki šok, a o svemu su nakon udesa obavjestili Lepu Brenu koja je u početku bila jako ljuta na sinove jer ih je prije polaska na Kopaonik molila da ne putuju zbog loših vremenskih uslova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti