Najpoželjniji Viking konačno na Instagramu

Piše: Redakcija

Zvijezda hit serije “Vikings” Travis Fimmel, dugo se protivio sve većom zastupljenošću javnih ličnosti na društvenim mreža,a tvrdeći da dodatno i nepotrebno izlaganje svoje privatnosti može prouzrokovati brojne probleme. I sam je svojevremeno isticao kako ne posjeduje nalog na društvenim mrežama te da to nikada neće ni imati. Ipak, Travis je demantovao sebe, a nakon objavljivanja zvaničnog naloga na Instagrama, milionska armija fanova naporosto je iznenađenja i sretna što ga konačno može zapratiti na ovoj društvenoj mreži.

-Ne bavim se tim kompjuterskim stvarima. Nemam Instagram, ni Facebook. Ne volim ta s**nja. Ja sam tiha osoba. Postoje neki ljudi koji žele da ih drugi stalno gledaju. Moj život nije toliko interesantan da bi bio na internetu- svojevremeno je izjavio Fimmel.

Od tada je prošlo skoro pet godina, a Travis, koji se očigledno predomislio, objavio je svoju prvu instagram fotografiju na kojoj pozira sa zanimljivim natpisom na čelu.

-Hej Insta, to sam ja.- napisao je na čelu Fimmel što je oduševilo njegove fanove kojih već sada ima preko 700 hiljada.

Ova vijest nije prošla neopaženo, pa su brojne Fimmelove kolege prokomentarisale njegov potez. Među njima, najzanimljiviji komentar na Travisovo prisustvo na Instagramu objavila je njegova kolegica iz serije “Vikings”, Alyssa Sutherland.

-Postojalo je nekoliko stvari u koje sam bila sigurna u životu. Gravitacija, Sunce izlazi na istoku, nikada ne mogu da se zaustavim na samo nekoliko doritosa i Travis Fimmel nema društvene mreže. Ali, izgleda da sada trebam vjerovati da je Zemlja ravna- napisala je Alyssa pored zajedničke fotografije objavljene na njenom Instagram profilu.

Pročitajte još