Emotivna poruka Amre Silajdžić Džeko za godišnjicu braka: Voliš me, volim te

Piše: Redakcija

Naš proslavljeni fudbaler Edin Džeko i njegova supruga, uspješna manekenka Amra Silajdžić Džeko, u braku su tri godine, a Amra je povodom godišnjice na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku. 

– Popravljaš mi haljinu. Sređuješ kosu. Igraš sa mnom uno, jamb, remi… Smijemo se na sav glas. Ljubiš me svaki put kad imaš priliku. Daješ kompliment. Kritikuješ. Uvijek mogu bolje. Tebi se obraćam za savjete. S tobom odgajam našu djecu. S tobom rastem. S tobom sam sretna. Najsretnija. Evo osmu godinu… Tri kao gospođa Džeko. Voliš me. Volim te – napisala je Amra ispod fotografije s njihovog vjenčanja. 

Podsjećamo, Amra i Edin imaju kćerku Unu i sina Danija, a porodica, uključujući i Amrinu kćerku Sofiju,  živi u Rimu gdje Edin  pruža sjajne partije u dresu velike „Rome“. 

– Edin i ja nađemo vremena za sebe, imamo svoje rituale,  kad djeca zaspu, pogledamo našu seriju, to je nešto naše, sat našeg vremena. Kad smo živjeli na relaciji Los Angeles-Manchester, uvijek smo gledali iste serije, pratili zajedno, iako smo bili tolike kilometre udaljeni. Ne dopuštaju nama, naravno, ni vrijeme ni obaveze da sad nešto više možemo, jer želimo maksimalno biti prisutni u životima djece, ali su nam te sitnice kao gledanje serije, ili odlazak na večeru samo nas dvoje, velika stvar i znače nam. Plan nam je i moja želja, naravno, sve zavisi od zdravlja, da ne stanemo na ove dvije bebe, da izrodimo djecu u periodu dok Edin aktivno igra i taman kad oni malo budu odrasli, da onda zaista uživamo zajedno s njima – kazala je Amra za naš magazin.

https://www.instagram.com/p/BsfjxyBlVN2/?fbclid=IwAR3UkBQfCqu6SoC-5UREaGFWSgeXsnQib7HWXkERsj3YQYTwg4LGOng4OQU

View this post on Instagram

The magic #colosseum by night ❤️

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Više o njihovoj vezi pročitatjte na: https://www.azra.ba/teme/94174/njihovo-vjencanje-ostalo-je-slatka-misterija-amra-i-edin-dzeko-slave-sedmu-godinu-velike-ljubavi/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti