Emotivna fotografija raznježila sve: Amel Tuka još jednom pokazao ljubav prema roditeljima

Piše: Redakcija

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka prošlog mjeseca je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Zenici odbranio diplomski rad. Najveća podrška u njegovoj karijeri, ali i kroz obrazovanje bili su mu njegovi roditelji.

Amel često javno pokazuje emocije, ali i zahvalnost prema njima. Sada je objavio veoma emotivnu fotografiju na Instagram profilu. Naime,  na njoj on grli svoje roditelje i zahvaljuje im za sve. Za kratko vrijeme fotografija je skupila mnogo lajkova, ali i pozitivnih komentara. 

– Porodica je uvijek tu, prate utrke, o tome ne treba ni govoriti. Od početka su uz mene. Neizmjerno sam im zahvalan za pruženu podršku i za to što su me pustili da sam izaberem svoj put, i nisu me sprječavali. Imam jako dobru i čvrstu vezu s porodicom. Roditelji su stariju sestru i mene odgojili uz mnogo ljubavi i pažnje. Seka je osnovala svoju porodicu, ja nisam s njima tu, ali tu smo uvijek jedni za druge. Iako imam 26 godina, gdje god krenem javim im se, kada se vraćam pitam da li im nešto treba, i to su neke sitnice koje znače i njima i meni. Vole znati gdje sam i je li sve uredu, a i ja sam tako mirniji i osjećam se mnogo ljepše. Kažu da se muško dijete više veže za mamu, a žensko za oca, pa je tako slučaj i u mojoj porodici. Malo više sam vezan za majku, ali nema tu neke velike razlike – kazao je Amel u intervjuu za “Azru”. 

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa) on

View this post on Instagram

❤️ MAMA ❤️

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti