Novosti

Ovaj kraljević je preoteo titulu najatraktivnijeg neženje na dvoru

Iako su već godinama unazad važili za najpoželjnije muškarce na britanskom kraljevskom dvoru, prinčevi William i Harry izgubili su obu laskavu titulo. Unug britanske princeze Margaret, mladi princ Arthur Chatto od nedavno važi za jednog od najatraktivnijih neženja na dvoru. Njegov životni potpuno je drugačiji od životne priče dvojice prinčeva, a 19-godišnji Arthur i te kako se zna potruditi i brojnim obožavateljima otkriti pojedinosti iz svog privatnog života.

View this post on Instagram

Did you know I like the gym?

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Činjenica da je tek 25. u redu za prestižnu kraljevsku krunu, mladom Arthuru ne predstavlja nikakav problem, budući da je i sam svjestan činjenice da se nikada neće popeti na tron. Ipak, svoje slobodno vrijeme Arthur najčešće provodi na putovanjima, a poznat je kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova koje često upražnjava. Kao bivši pripadnik britanske mornarice, mladi kraljević dobro zna šta znači disciplina što se može vidjeti i po njegovom izgledu, koji je posebno interesantan damama. Arthur se svakodnevno bavi različitim sportovima, pa ne treba čuditi što se u njegovom društvu skoro svakodnevno nalazi i po nekoliko djevojaka koje ga suda prate.

View this post on Instagram

There are worse places to have glandular fever

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on

Još kao mali, Arthur je bio zadužen da pomaže kraljici Elizabethi II, a bio je učesnik svih važnijih događaja na kraljevskom dvoru posljednjih godina. Ipak, svjestan svog položaja na dvoru, Arthur se očigledno posvetio sebi i svom izgledu, dok je kraljevsku titulu ostavio po strani.

View this post on Instagram

Angering the neighbours

A post shared by Arthur Chatto (@artchatto) on