Gwyneth Paltrow se na medenom mjesecu pridružio bivši suprug

Piše: Redakcija

Glumica Gwyneth Paltrow proteklog septembra udala se po drugi put. Gwyneth se nakon razvoda od frontmena benda “Coldplay” Chrisa Martina udala za američkog pisca i producenta Brada Falchuka. Kako bi uživali u medenom mjesecu, par je odlučio otputovati na Maldive, a ubrzo nakon dolaska na egzotičnu destinaciju, pridružio im se i glumicin bivši suprug Chris Martin.

-Moj novi suprug, njegova djeca, moja djeca i moj bivši suprug i naši porodični prijatelji, svi smo bili na okupu. Bio je to jedan veliki moderan medeni mjesec- izjavila je Gwyneth gostujući u jednoj TV emisiji.

Iako su u braku proveli nešto više od 13 godina, nakon razvoda, Gwyneth i Chris ostali su veoma dobrim odnosima, a tokom boravka na Maldivima, proveli su sjajne trenutke što je potvrdila i sama glumica, rekavši kako je ovo bio jedan moderan medeni mjesec, a djece je “bilo posvuda”. Da su bivši supružnici u sjajnim odnosima i nakon razvoda, govori podatak kako su Gwyineth i Brad tokom Dana zahvalnosti ugostili Chrisa i njegovu novu djevojku, glumicu Dakotu Johnson.

Gwyneth je nedavno izjavila kako želi da period raskida bude što bezbolniji za njenu i Chrisovu djecu, te da je najbolje za njih da se ona i Chris što češće viđaju kako bi mališani i dalje imali osjećaj da je porodica na okupu.

Pročitajte još