Tony Cetinski se oglasio nakon podizanja optužnice

Piše: Redakcija

Nakon što je u Puli jučer podignuta optužnica protiv pjevača Tonyja Cetinskog zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradao muškarac, oglasio se i on. Svoje saopćenje stavio je na društevene mreže.

– Dragi moji evo opet kreće val javnog linča povodom pokrenute optužnice. (Hvala dragom Bogu da je podignuta jer ću tako napokon doći do prilike obraniti se). Za sada se neću braniti javno u medijima jer je to nemoguća misija ali i da ne bi uticao na daljnji rad suda te neću zamjeriti nikome ko određuje te krive naslove i pokreće na linč. To ću ostaviti za neka druga vremena i za Svevišnji sud. Nisam ja taj koji sudi. Samo je jedan Svevišnji pred kojim ćemo svi jednog dana odgovarati. Naravno da smatramo da navedeno u optužnici nije tačno te ćemo sve dokazati na sudu. Napokon. Ono što mi je teže od bilo kakvog sudskog procesa, osude i javnog linča je sama činjenica da sam sudjelovao u takvoj nesreći koja je ostavila duboku traumu prvenstveno na porodicu pokojnika kao i na mene i moju porodicu unatoč tome što se trudim dalje funkcionirati, raditi i živjeti sa tim vjerujte mi, jako je teško ali nisam lik koji bi klonuo i poprilično sam spreman na udare jake artiljerije. Ipak ima i normalnih ljudi kao i objektivnih novinara koje sam upoznao u cijeloj toj neželjenoj situaciji i oni su ti koji mi daju tu dodatnu snagu i volju za dalje. Veliko hvala svima koji ne osuđuju unaprijed i koji su velika podrška meni i mojima – napisao je Tony.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti