Bivša djevojka Cristiana Ronalda: On je ludak koji je na sve spreman

Piše: Redakcija

Fudbaler Cristiano Ronaldo trenutno se nalazi u Dubaiju, a društvo mu pravi njegova djevojka Georgina Rodriguez sa kojom je ima kćerku Alanu Martinu. Iako je sa Georginom našao sreću, nisu sve prethodne ljubavi poznatog fudbalera imale riječi hvale za njihovo odnos. Ronaldo se više puta našao na udaru kritika i ozbiljnih optužbi bivših djevojaka koje su ga optužile za agresivno ponašanje. Među njima je bilo nekoliko i onih koje su navodno s Ronaldom provele noć.

Manekenka Jasmine Lennard s Ronaldom je bila u vezi prije više od 10 godina, a kako tvrdi, posljednjih nekoliko mjeseci ponovo je u kontaktu sa fudbalerom. Ona je putem Twittera pozvala Kathryn Mayorgu, djevojku koja je Ronalda optužila za silovanje, da je kontaktira kako bi dobila pomoć njenih advokata.

-Niko ne zna kakav je on zapravo. Kad bi znali bar pola toga, ostali bi zgroženi. Ne mogu više šutjeti i slušati ga kako laže- napisala je Jasmine.

Ona je u više tvitova progovorila o svom odnosu sa Ronaldom, a u jednom ga je optužila da je veoma loša osoba koja krije svoje pravo lice, dok se u javnosti predstavlja kao porodična osoba.

-Imam stotine njegovih poruka u kojima se smije dok priča kako psihološki zlostavlja majku svoje djece i tretira je kao g***o. Poruke o tome kako je vara i poruke u kojima opisuje svoja seksualna osvajanja, priče slične Mayorginoj. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima ozbiljnih psihičkih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac. Njegov cijeli život je laž. J****i psihopat”, piše Jasmine.

Ona je čak u jednom od tvitova napisala kako je Ronaldo prijetio njoj i njenoj porodici, te dodaje da o tome nije smjela govoriti jer je bila uplašena zbog činjenice da je Ronaldo jako moćna ličnost koja je na sve spremna.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti