Gordon Ramsay se našao na meti javnosti zbog neprimjerenog ponašanja

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Popularni chef Gordon Ramsay našao se na meti javnosti zbog neprimjerenog ponašanja u intervjuu iz 2010. godine koji je nedavno počeo kružiti po društvenim mrežama. U televizijskoj emisiji  ‘The Tonight Show’ s Jay Lenom u kojoj su gostovali Gordon Ramsay i Sofia Vergara, on se tokom cijele emisije nedolično ponašao i dobacivao seksističke šale na račun glumicinog izgleda i ponašanja u krevetu.

Vidno zatečena glumica pokušala je ostati pribrana i vratiti tok intervjuu na pravi put. Sve je počelo kada je glumica komentirala svoj isječak iz serije “Moderna porodica”, rekavši kako u stvarnom životu ne vrišti kao u seriji.

– Stvarno? Samo u spavaćoj sobi? – komentirao je Gordon.  

U jednom trenutku Ramsay je Vergaru lupio po bedru, što je glumicu izbacilo iz takta pa mu je uzvratila da je ne dodiruje.

Jedan od Vergarinig obožavatelja podijelio je na Twitteru video u opis u kojem ističe kako ona nije zaslužila da je tretirana na ovakav način.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti