Nataša Bekvalac se prisjetila prve ljubavi: Objavila fotografiju koja je sve oduševila

Piše: Redakcija

Pjevačica Nataša Bekvalac iznenadila je svoje fanove objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj se nalazi njena prva ljubav. Nataša je poznata kao veoma emotivna osoba koja se često povjeri svojim fanovima, često ih obradovavši zanimljivim fotografijama iz svog privatnog života. Iako je iza nje veoma teška i turbulentna godina, Nataša je i dalje veoma vedra i nasmijana, a fotografijom svoje kćerke Hane, potvrdila je da joj uloga majke omiljeno “zanimanje”.

-Moja prva ljubav Hana. Sjećam se, kada sam vidjela značenje imena Hana, odlučila sam da ćes se tako i zvati bebo moja, milost, ona koja donosi radost i sreću, blagodet na zemlji, ona koja je milostiva, dobrota. Moja prva najveća ljubav, sve si to meni ti ljubavi moja- napisala je Nataša ispod fotografije na Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti