Christian Bale zahvalio se Satani tokom dodjele Zlatnog globusa

Piše: Redakcija

Holivudski glumac Christian Bale osvojio je “Zlatni globus” za najbolju mušku ulogu. Glumac je nagrađen za glavnu ulogu u filmu “Vice” u kojem je glumio bivšeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneya. Da svečana ceremonija dodjele nagrada nije prošla bez incidenata pobrinuo se sam Bale koji se tokom svečanog govora zahvalio Satani što je šokiralo brojnu publiku koja je prisustvovala svečanom događaju.

-Hvala Satani što mi je dao inspiraciju da odigram ovog lika- izjavio je Bale, što je zapanjilo mnoge.

https://www.instagram.com/p/BsVzhzAllLZ/

Iako je glumac poznat kao pripadnik hrišćanske crkve te učesnik brojnih humanitarnih organizacija koje je zajedno sa predstavnicima crkve provodio u prethodnom periodu, svi su bili šokirani njegovim postupkom, nakon čega su njegove brojne kolege izjavile da nisu sigurne da li se radi o šali ili su njegova izjava bila iskrena.

Britanski “Daily Mail” prenio je da se “zvanična” Crkva Satane na Twitteru zahvalila glumcu, pošto svog vladara smatra “simbolom ponosa, slobode i individualizma”.

https://www.instagram.com/p/BpyKCtIHlTf/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti