Ponovo majka: Pjevačica rodila petog sina

Piše: Redakcija

Pjevačica Sophie Ellis-Bextor obradovala svoje brojne pratioce objavivši prelijepu vijest. Naime, majka četvorice sinova na svijet je donijela i petog dječaka koji je dobio ime Mickey Jones. Ova informacija posebno je obradovala Mickeyevu stariju braću koja su s nestrpljenjem čekali dolazak novog člana porodice.

-Stigao je, i apsolutno je savršen! Mickey Jones rodio se danas, želimo mu dobrodošlicu u našu uvrnutu porodicu- napisala je pjevačica na svom Instagramu.

Sophie, koja je već 14 godina u sretnom braku sa muzičarom Richardom Jonesom, već ima četvoricu sinova Sonnyja, Keitha, Raya i Jesseja, a najnoviji član porodice Jones već je dobio posebno mjesto u njihovom domu. Pjevačica je veliku svjetsku slavu stekla hit pjesmom “Groovejet”, a do sada je izdala šest studijskih albuma.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti