Dodijeljeni Zlatni globusi: Glavni favorit dobio samo jednu nagradu

Piše: Redakcija

Na večeri u Los Angelesu održanoj sinoć  dodijeljeni su Zlatni globusi, druge najznačajnije mainstream filmske nagrade, poslije Oscara.

U kategoriji najboljeg filma – drame pobijedio je “Bohemian Rhapsody”, a glavni protagonist tog filma Rami Malek dobio je nagradu za najboljeg glumca za izvedbu Freddyja Mercuryja. U kategoriji glumica najbolji je Glenn Close za “The Wife”, iako se očekivalo da će to priznanje ipak pripasti Lady Gagi. U kategoriji najboljeg filma komedije pobijedio je “Green Book”, Christian Bale je najbolji glumac, a Olivia Colman glumica.

Nagradu za najboljeg redatelja dobio je Meksikanac Alfonso Cuaron za film “Roma”, koji je ujedno proglašen i za najbolji strani film. Najbolju sporednu ulogu ostvario je Mahershala Ali i Regina King.

Film „Zvijezda je rođena“ bio je jedan od najvećih favorita, s Lady Gagom u sporednoj ulozi dobio je samo jedan Zlatni globus i to onaj za najbolju orginalnu pjesmu „Shallow“.

https://www.instagram.com/p/BsUxPqLAD50/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti