Ovaj film je glavni favorit za Zlatni globus

Piše: Redakcija

Velika holivudska imena pojavit će se večeras na crvenom tepihu ispred hotela Beverly Hilton u Los Angelesu na dodjeli “Zlatnih globusa”.

Voditelji ceremonije bit će Sandra Oh i Andy Samberg. Pošto je ovo jedina filmska nagrada na kojoj se služi alkohol, dodjele su obično živahnije nego ostale.

Iako filmska biografija bivšeg američkog potpredsjednika Dicka Cheneyja “Vic” ima najviše nominacija, šest, film o kojem se ipak najviše priča je “Zvijezda je rođena”. Većina kritičara tom filmu predviđa veliku večer i nagradu za najbolju dramu.

– Očekujemo da će “Zvijezda je rođena” otići do kraja i učvrstiti svoj status favorita uoči Oscara – objavio je časopis “Variety” u najavi Zlatnih globusa, nagradi koju  dodjeljuje Udruženje stranih dopisnika u Hollywoodu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti