Poslije razvoda: Kate Beckinsale izlazi samo s mlađim muškarcima

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Kate Beckinsale 2016. godine se razvela od reditelja Lena Wisemana. Par je u braku bio 12 godina, a Kate je uvijek bila posvećena poslu te mirnom porodičnom životu, jer iz propale veze s glumcem Michaelom Sheenom ima 20-godišnju kćerku Lily.

Međutim, kako je potpisala papire za razvod, glumica je napustila porodini život te se okrenula izlascima i tulumarenju s prijateljima. Ali poslije razvoda počela je izlaziti s mnogo mlađim muškarcima, pa mediji često pišu kako se ponaša kao starija sestra svoje kćerke. 

Tako je nakon Lena prvo bila u vezi s 22-godišnjim glumcem i manekenom Mattom Rifeom, ali njihova burna jednogodišnja veza puna prekida konačno je završila početkom novembra 2018. godine kada je Kate višena s 30-godišnjim komičarem Jackom Whitehallom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti