Sarah Hayland: Praznični kilogrami joj ne smetaju

Piše: Redakcija

Glumica Sarah Hyland praznike je provela u sunčanom Meksiku, a na odmor je otišla s dugogodišnjim dečkom Walls Adamsom. Par je uživao u njihovoj ljubavi i tipičnim ljetnim radostima, a glumica je pokazala kako je nabacila i nekoliko kilograma viška. Mnogi obožavatelji su odmah prokomentarisali da je u drugom stanju, što je ona demantovala komentarom da su to samo praznični kilogrami. Odmah im je stavila do znanja i da je nije briga za njihove komentare poručivši da se ne nervira zbog kilograma.

Podsjećamo, na početku svoje karijere Sarah je bila kritikovana zbog svoje minijaturne građe, te joj je javnost kritikovala kako promovira anoreksiju. To je samo jedan od dokaza da ma kako živjeli drugima to neće biti dovoljno i neće izostati negativni komentari. Ružni komentari nisu spriječeni ni činjenicom da glumica ima ozbiljne zdravstvene probleme sa kojima se bori, a među njima su i dvije transplatacije bubrega.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti