Porodična idila: Amar Dedović i Maja Munda fotografijama raznježili pratitelje na Instagramu

Piše: Redakcija

Maja Munda poznato je lice OBN televizije, a trenutno prolazi kroz najljepše trenutke u životu. Prije nekoliko mjeseci, tačnije u septembru, u Sarajevu se zaklela na vječnu ljubav svom dugogodišnjem partneru Amaru Dedoviću, a uskoro u njihov dom dolazi i prinova. Budući roditelji ne kriju svoju sreću jer im roditeljska uloga dolazi kao kruna njihove velike ljubavi.

– U martu ove godine Amar me zaprosio, i tada smo, na tom mjestu, gdje mi je stavio prsten na ruku poželjeli da se što prije ostvarimo kao roditelji. Nedavno smo saznali da će nam se ta želja i ostvariti. Osjećam se odlično, baš kako kažu, u potpuno blaženom stanju – kazala je Maja u intervjuu za naš Magazin.

Krajem septembra 2018., razgovarali smo s Majom kada nam je otkrila da joj je porodica na prvom mjestu i da je ona rasla u izuzetno zdravoj porodici.

– Uvijek sam bila okružena velikom ljubavi. Imam najbolje roditelje na svijetu i sestru i naravno da isti, skladan porodični život priželjkujem u budućnosti – kazala je Maja.

Njene želje su se ostvarile, a nedavnim objavama na Instagram profilu raznježila je svoje pratitelje. Naime, Maja i Amar su objavili nekoliko zajedničkih fotografija, te tako dobili mnoštvo pozitivnih komentara. Mnogi su im čestitali i poželjeli sretan dolazak bebice.

View this post on Instagram

#couplesgoals #love #holidays #christmastree

A post shared by Amar Dedovic (@amar.dedovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti