Sestra Davida Beckhama u ozbiljnim finansijskim problemima: Lynne stvari prodaje na internetu

Piše: Redakcija

Sestra poznatog fudbalera Davida Beckhama, čije se bogatstvo procjenjuje na 339 miliona funti, našla se u ozbiljnim financijskim problemima. Lynne Beckham Briggs kako bi skupila nešto novca odlučila je prodati svoje stvari na internetu, a stvari koje je najviše objavljivala da su na rasprodaji jesu one dječije.

Lynne je starija sestra Davida Beckhama, a na svom  Facebook profilu postavila je fotografije korištene dječije odjeće, kopački za nogomet, dekice za bebu, a prodaje čak i električni šporet i to sve za nekoliko funti.

Sve ovo su otkrili britanski mediji nakon što je David organizirao novogodišnju zabavu na koju je potrošio oko 30 hiljada funti, dok njegova sestra financijski i ne stoji baš najbolje. Mnogi su se odmah zapitali zašto joj slavni brat ne pomogne.

Kako se čini David više ne obraća pažnju na probleme starije sestre, kojoj je pomogao već nekoliko puta, ali ona iznova upada u financijske probleme. Prije deset godina kupio joj je kuću za 250 hiljada funti, dok se ona danas procjenjuje na oko 470 hiljada.

Lynne se 1999., udala za Colina Everyja, sa kojim ima troje djece, a na vjenčanju je prisustvovao i David ali bez Victorije. Brak nije potrajao, razveli su se 2011., a Lynne je svoju vjenčanicu prodala za samo 5,50 funti. Ubrzo nakon toga pronašla je novog partnera, Kevina Briggsa, koji je završio u zatvoru, a ona je prodala porodične stvari kako bi skupila 900 funti.

O svemu ovome još uvijek se nije oglasio njen brat David.

Pročitajte još