Još sam živa: Olivia Newton-John demantovala informacije da je na samrti

Piše: Redakcija

Australska glumica Olivia Newton-John demantovala je glasine koje su se posljednjih dana pronijele medijima širom planete, a koje govore kako se Olivia nalazi na samrti te da joj je preostalo još nekoliko sedmica života. Olivia je u junu prošle godine objavila da joj je po treći put dijagnostikovan karcinom, te da se podvrgla hemoterapiji. Iako su brojni američki mediji prenijeli informaciju o teškom zdravstvenom stanju poznate glumice, Olivia je u video poruci koju je objavila na Twitteru, poručila da se osjeća odlično te da su glasine o njenoj skoroj smrti pretjerane.

Glumica je tokom gostovanja na jednoj australskoj TV stanici izjavila kako su joj ljekari 2017. godine dijagnostikovali tumor na donjem dijelu leđa te joj predviđali da neće dugo živjeti. Ona je naglasila kako je odmah nakon toga počela koristiti medicinsku marihuanu i druge prirodne lijekove uz radijaciju.

Svoje dugogodišnje iskustvo i borbu s opakom bolešću, Oliviu su naveli da osnuje istraživački centar za borbu protiv raka “Olivia Newton-John Cancer and Wellness research centreu” u Melbourneu, koji okuplja veliki broj oboljelih od karcinoma, ali i članove njihovih porodica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti