Otkriven uzrok raskida: Sadettin je želio brak, Emina nije bila spremna za udaju

Piše: Redakcija

Pjevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadettin Saran okončali su ljubavnu romansu o kojoj su poslednjih nekoliko mjeseci pisali mediji u Turskoj i Regionu. Nakon što su zvanično potvrdili da više nisu zajedno, sada je otkriveno i šta je bio razlog za prekid naizgled savršene veze. Prema informacijama koje je medijima otkrila rođaka Emine Jahović, pjevačica nije imala namjeru da u skorijoj budućnosti ponovo stane na ludi kamen, što se nimalo nije dopalo turskom milijarderu. Sadettin je dugo vršio pritisak na Eminu da se vjenčaju, što je ona u početku pokušavala izbjegnuti.

-Svađali su se svakodnevno. Sadettin je neprestano govorio da je vrijeme da se vjere i vjenčaju, a Emini se to nikako nije dopadalo. Ona se tek u junu i zvanično razvela od Mustafe, što je za nju bilo veliki stres, tako da još uvijek nije bila spremna da se potpisom veže za nekog novog. Nije mogla više da trpi gušenje i pritiske, a Sadettin je postao baš dosadan, te je zato odlučila da se raziđu– izjavila je Eminina rođaka.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Iako su nekoliko mjeseci bili “udarna” tema turskih medija, Emina i Sadettin su nakon velikog pritiska javnosti potvrdili informaciju da su zajedno. Ipak, njihova ljubav nije potrajala. Ono što je dodatno podgrijalo sumnje u njihov odnos jeste informacija da su Emina i njen bivši suprug Mustafa Sandal nedavno u društvu svojih sinova boravili u Milanu.

View this post on Instagram

With my bodyguards 🥰

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti